fbpx

LAATSTE WEKEN! RESERVEER NU JE TICKETS.

Stap binnen in de wondere wereld van je eigen lichaam!

Vanaf 2 juni REAL STORIES

Laatste weken, reserveer nu

Beperkt aantal bezoekers per dag

real bodies lanceert eigen podcast

REAL BODIES lanceert een eigen podcast

REAL BODIES realiseert in samenwerking met studenten van AP Hogeschool en Tom De Cock een vijfdelige podcast over het menselijk lichaam in al zijn facetten. Elke week in april kan je telkens op vrijdag genieten van een nieuwe aflevering.

Verken de hele menselijke ervaring, van de eerste tot de laatste adem.

"Naar adem happen..."

“…is het eerste wat we doen als we geboren worden. En we doen het zo goed. Tot het leven ons in de weg zit. Ineens is lucht in je longen krijgen op een normale manier, niet meer zo gemakkelijk. Het hoofd zit in de weg. Want het mentaal welzijn en de fysieke staat van zijn, hebben invloed op elkaar. Wil je weten hoe ons lijf in elkaar? Van pees tot spier? Dan moet je REAL BODIES gezien hebben.”

– Leen Dendievel, auteur van o.a. Asem –

"Een ontdekking van het eigen lichaam"

“Een bezoek aan deze tentoonstelling zou verplicht moeten worden. Men leert het eigen lichaam anders en beter kennen en daarmee ga je je lichaam beminnen en beter verzorgen!”

– Prof. Dr. Pedro Brugada, cardioloog –

Praktische informatie

REAL BODIES opent vrijdag 30 oktober 2020 en zal lopen tot en met zondag 3 januari 2021 in het Hospitality Center van het Antwerps Sportpaleis.

REAL BODIES is geopend van woensdag tot en met zondag telkens van 10 tot 18 uur (laatste toegang om 17 uur) en werkt met een beperkte capaciteit per uur. Tickets zijn enkel online verkrijgbaar via www.teleticketservice.com. Scholen en verenigingen genieten van een voordeel tarief.