fbpx

LAATSTE WEKEN! RESERVEER NU JE TICKETS.

Dit is wat jij kan doen om het coronavirus te bestrijden

Respecteer de onderstaande regels zodat je andere bezoekers en onze medewerkers maximaal beschermt. Het naleven van deze eenvoudige regels zorgt ervoor dat we binnenkort samen opnieuw meer exposities, concerten, theatervoorstellingen enzovoort mogelijk maken.

Draag een mondmasker

Het is verplicht om tijdens je bezoek aan onze zaal een mondkapje te dragen. Zet zodra je in de buurt van de expositie komt of vanaf het ogenblik dat het druk wordt op straat je mondmasker op. Het is verder verplicht om de hele duur van je bezoek je mondmasker te dragen.

Hou 1,5 meter afstand

De basisregel is om op elk moment anderhalve meter afstand te houden van mensen die niet in je bubbel zitten.

Alleen cashless betalen is mogelijk

 Alle betalingen gebeuren cashless in de zaal. Lees op sportpaleisgroep.be meer over cashless betalen

Ontsmet je handen

Maak gebruik van de handgelverdelers die op verschillende plaatsen in de zaal zijn opgesteld. Hierdoor vermijd je om zelf ziek te worden, maar bescherm je ook andere bezoekers.

Blijf thuis als je ziek bent

Het is niet fijn om de expositie waar je had naar uitgekeken te moeten missen, maar als je ziek bent of je ziek voelt, blijft dan thuis. Op die manier bescherm je de andere bezoekers.

Geen lockers en vestiaire, geen grote handtassen

Onze lockers en de vestiaire zijn om veiligheidsreden niet beschikbaar. Dit betekent dat als je een grote handtas of rugzak meebrengt je die nergens kan opbergen en dus het Hospitality Center niet in kan. Vermijd de teleurstelling en laat grote handtassen, rugzakken en andere spullen thuis.

Breng geen drank en eten mee

Onze bars en eetstanden blijven dicht. We vragen echter om zelf geen drank, snacks en eten mee te brengen.

Installeer de tracing app

Bescherm jezelf en anderen door de officiële Belgische tracing app op je smartphone te installeren. De app is gratis en helpt om de verspreiding van corona te vertragen. Lees meer op coronaalert.be.