fbpx

LAATSTE WEKEN! RESERVEER NU JE TICKETS.

Expositie wegens succes verlengd tot en met pinkstermaandag 24 mei

Sinds de opening midden december bezochten al meer dan 25.000 bezoekers in coronaveilige omstandigheden de spraakmakende expositie REAL BODIES in het Hospitality Center van het Sportpaleis. “Omdat de belangstelling blijft aanhouden, wordt de expositie vandaag verlengd tot en met pinkstermaandag 24 mei”, kondigt Jan Van Esbroeck (foto), CEO van Sportpaleis Group aan.

Op de expo REAL BODIES verken je de verschillende aspecten van het menselijk lichaam. Je doet dat aan de hand van twintig levensechte, perfect bewaarde menselijke lichamen en meer dan 200 anatomische objecten verspreid over elf galerijen. REAL BODIES toont je wat het betekent om te leven.

“REAL BODIES is een verbluffende expositie over het menselijk lichaam, onszelf dus”, zegt mede-organisator Manu Braff van MB Presents. “Je krijgt op de expo een fantastisch inzicht in hoe we functioneren, hoe we leven en hoe we dat eigenlijk allemaal zo vanzelfsprekend vinden. De expositie is op dat vlak heel inspirerend.”

“Omdat we hebben gemerkt dat tijdens de voorbije schoolvakanties en de komende weekends heel wat families langs kwamen op de expositie hebben we beslist om zeker al tot en met pinkstermaandag 24 mei de deuren op te houden”, vertelt Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group (foto). “Meteen een uitnodiging voor wie de expositie nog niet heeft bezocht om daar werk van te maken.”

 

“Een bezoek aan deze tentoonstelling zou verplicht moeten worden. Men leert het eigen lichaam anders … en beter kennen en daarmee ga je je lichaam beminnen en beter verzorgen!”

– Prof. Dr. Pedro Brugada, cardioloog –

 

Om iedereen de kans te geven REAL BODIES te bezoeken, wordt de expositie verlengd tot en met pinkstermaandag 24 mei. Ondertussen werd ook een avondopening in verkoop gezet op donderdag 11 februari. Op deze nocturne krijgen bezoekers extra informatie van dokter Luc Beaucourt en kunnen ze de expo in alle rust bezoeken aangezien we het aantal toegelaten bezoekers zeer beperkt houden.

REAL BODIES is open van woensdag tot en met zondag en alle dagen tijdens schoolvakanties en dat nog tot en met pinkstermaandag 24 mei 2021. Op woensdag, donderdag en vrijdag telkens van 10 tot 18 uur (laatste toegang om 17 uur). De expo sluit op weekdagen om 19 uur. Zaterdag en zondag en tijdens schoolvakanties kan je een tijdslot tussen 9 en 18.30 uur reserveren. De expo is dan vroeger geopend en sluit uiterlijk om 20 uur de deuren. Tijdens de krokus- en paasvakantie is REAL BODIES alle dagen open.

Tickets vanaf 12,50 euro voor kinderen en 15,50 euro voor volwassenen zijn enkel online verkrijgbaar bij Tele Ticket Service. Het aantal bezoekers per tijdsslot is beperkt in functie van de coronavoorschriften.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest