fbpx

LAATSTE WEKEN! RESERVEER NU JE TICKETS.

Nocturne met Dr. Luc Beaucourt en Prof. Dr. Damya Laoui op 24 juni

Op de REAL BODIES nocturne op donderdag 24 juni ontdek je samen met een expert in alle exclusiviteit dankzij het sterk gereduceerd aantal bezoekers per tijdslot tijdens de avonduren deze fascinerende expositie over het menselijke lichaam.

Voor de nocturne op donderdag 24 juni nodigt REAL BODIES op algemeen verzoek Dr. Luc Beaucourt uit. Hij is het vroegere diensthoofd van de Dienst Spoedgevallen van het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen en uitstekend geplaatst om toelichting te geven bij de expositie en de getoonde lichamen. Zijn medische expertise maakt dat je als bezoeker nog meer inzicht krijgt in het wonder van het menselijk lichaam. Hij vertelt die avond in zijn favoriete galerij gepassioneerd over ritme, het hart en het bloedvatenstelsel.

Ook Damya Laoui, Prof. Dr. ir.Team-leader Tumor Immunology aan het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) en Vrije Universiteit Brussel (VUB), zal aanwezig zijn om toelichting te geven. “Mijn passie voor het menselijk lichaam is een drijvende kracht voor het uitvoeren van mijn onderzoek naar nieuwe kankertherapieën, dat mede door Kom op tegen Kanker wordt gesteund. Deze passie vind ik ook terug in de expo Real Bodies, die je toelaat om de complexiteit en de schoonheid van ons lichaam te bewonderen”, aldus Damya Laoui. In haar onderzoek legt ze de focus op mechanismen om kankerprogressie af te remmen. Zo ontwikkelde Damya Laoui’s team een anti-kankervaccin gebaseerd op lichaamseigen tumor-afgeleide cellen.

De vorige nocturne was in een recordtijd volzet. Boek met andere woorden snel je tickets.

De REAL BODIES nocturne is een uniek event dankzij de …

  • begeleiding door een expert
  • beperkte capaciteit
  • uitzonderlijke avondopening

Dr. Luc Beaucourt (links) geeft meer tekst en uitleg bij de REAL BODIES expo.

Damya Laoui, Prof. Dr. ir.Team-leader Tumor Immunology aan het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) en Vrije Universiteit Brussel (VUB), is één van de toonaangevende onderzoekers in ons land naar nieuwe kankertherapieën.