fbpx

LAATSTE WEKEN! RESERVEER NU JE TICKETS.

Absoluut verrijkend en ontzettend intrigerend

REAL BODIES staat in Sportpaleis Antwerpen in het Hospitality Center. De expo laat je onderzoeken wat het betekent om te leven. Zowel op anatomisch, cultureel en emotioneel vlak. Je verlaat de expo en zal ongetwijfeld op een andere manier naar je eigen lichaam kijken, het mysterieuze organisme dat we allemaal delen. Het herinnert ons aan alle complexiteit en magie in ons die we vaak als vanzelfsprekend beschouwen.

Graaf diep in de schoonheid van lichaam, geest en ziel. Een avontuur van de eerste tot de laatste adem!

Een internationaal gerenommeerde expo met

  • 20 perfect bewaarde menselijke lichamen
  • meer dan 200 anatomische objecten
  • 11 intrigerende galerijen over ademhaling, honger, het ritme van het hart, liefde, beweging, denken en geneeskunde
  • gelaagdheid van informatie zowel op anatomisch, cultureel en emotioneel vlak
  • audio fragmenten (enkel beschikbaar in het Nederlands/uniquement disponible en néerlandais) doorheen de hele expo, tip: breng de oortjes van je eigen smartphone mee!

COVID-proof uitstap voor het hele gezin

Alle nodige maatregelen worden in acht genomen om jouw bezoek in alle veiligheid te laten verlopen. Zo geldt een beperking van het aantal personen dat gelijktijdig de expo kan bezoeken. Daarnaast voorzien we op verschillende plekken dispensers om de handen te ontsmetten. De hele expo is in éénrichtingsverkeer uitgestippeld en we vragen je vriendelijk om je mondmasker  gedurende het hele bezoek aan te houden. Tot slot zien onze medewerkers van de expo toe op een vlot verloop. Wees welkom!

Nieuws en updates