fbpx

LAATSTE WEKEN! RESERVEER NU JE TICKETS.

Plan je bezoek

Locatie en bereikbaarheid

REAL BODIES vindt plaats in het Hospitality Center van het Antwerps Sportpaleis, Schijnpoortweg 119 in 2170 Merksem. Het Hospitality Center is toegankelijk via de zijkant van de Lotto Arena ter hoogte van het viaduct.

Het Hospitality Center is vlot bereikbaar te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of de auto. Je vindt hierover meer informatie op de website van het Sportpaleis

Kom je met de wagen? Maak dan gratis gebruik van Parking Sport, inrijden via Slachthuislaan of Schijnpoortweg.

Tip! Het combi-ticket is ook geldig voor REAL BODIES. Dankzij het combi-ticket kan je vrij gebruik maken van het openbaar vervoer. Meer info over het combi-ticket vind je hier.

Toegang 

Er geldt in eerste instantie een beperking van het aantal personen dat gelijktijdig de expo kan bezoeken. Je reserveert niet alleen tickets voor een bepaalde datum, maar ook voor een bepaald tijdstip. Je hebt een volledig halfuur de tijd om je aan de ingang te melden. Na het scannen van je ticket heb je voldoende tijd om de expositie te bezoeken. Let wel, tijdens weekdagen sluit de expo uiterlijk om 19u.

Opgelet, wegens de huidige geldende maatregelen kunnen wij niet voorzien in een vestiaire.

Het tempo van je bezoek bepaal je zelf. De expo is voorzien van tal van weetjes en bijkomende informatie bij de lichamen en objecten. Bovendien kan je gratis gebruik maken van de QR codes bij elke galerij. Hiermee kan je via je eigen smartphone en oordopjes gebruik maken. Gemiddeld genomen zal je bezoek een uur in beslag nemen.