fbpx

REAL BODIES WEGENS SUCCES OPNIEUW VERLENGD. RESERVEER NU JE TICKETS.

Tickets

REAL BODIES is geopend van woensdag tot en met zondag telkens van 10 tot 18 uur (laatste toegang om 17 uur) en werkt met een beperkte capaciteit per uur. De expo loopt nog tot en met zondag 29 augustus 2021.

Tickets zijn enkel online te kopen via www.teleticketservice.com

Belangrijk! Omwille van de coronamaatregelen kan je aan de kassa helaas geen tickets kopen. Gelieve je tickets op voorhand online te bestellen.

4 Tips voor een geslaagd bezoek

1. Bij het bestellen van je tickets kies je voor een bepaald tijdsslot. Gelieve je niet vóór dit tijdsslot (het uur staat vermeld op je ticket) aan de ingang van het Hospitality Center aan te melden. Je hebt een volledig tijdsslot de tijd om de expositie binnen te gaan.

2. We dringen erop aan dat elke bezoeker zijn of haar eigen ticket – bij voorkeur op papier – klaar heeft aan de toegangscontrole. Dit zorgt voor een veilige en vlotte toegang.

3. We maken gebruik van audiofragmenten (enkel beschikbaar in het Nederlands/uniquement disponible en néerlandais) die je kan beluisteren via het scannen van QR codes met je eigen smartphone. Breng dus zeker je oortjes mee.

4. Voor je eigen veiligheid en die van andere bezoekers en onze medewerkers raden we aan om je verder te informeren op coronalert.be en om de app te installeren.

Nocturne met Dr. Luc Beaucourt en Prof. Dr. Damya Laoui op 24 juni

Op de REAL BODIES nocturne ontdek je samen met een expert in alle exclusiviteit dankzij het sterk gereduceerd aantal bezoekers per tijdslot tijdens de avonduren deze fascinerende expositie over het menselijke lichaam.

Voor de nocturne op donderdag 24 juni nodigt REAL BODIES op algemeen verzoek Dr. Luc Beaucourt uit. Hij is het vroegere diensthoofd van de Dienst Spoedgevallen van het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen en uitstekend geplaatst om toelichting te geven bij de expositie en de getoonde lichamen. Zijn medische expertise maakt dat je als bezoeker nog meer inzicht krijgt in het wonder van het menselijk lichaam. Hij vertelt die avond in zijn favoriete galerij gepassioneerd over ritme, het hart en het bloedvatenstelsel.

Ook Damya Laoui, Prof. Dr. ir.Team-leader Tumor Immunology aan het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB) en Vrije Universiteit Brussel (VUB), zal aanwezig zijn om toelichting te geven. “Mijn passie voor het menselijk lichaam is een drijvende kracht voor het uitvoeren van mijn onderzoek naar nieuwe kankertherapieën, dat mede door Kom op tegen Kanker wordt gesteund. Deze passie vind ik ook terug in de expo Real Bodies, die je toelaat om de complexiteit en de schoonheid van ons lichaam te bewonderen”, aldus Damya Laoui. In haar onderzoek legt ze de focus op mechanismen om kankerprogressie af te remmen. Zo ontwikkelde Damya Laoui’s team een anti-kankervaccin gebaseerd op lichaamseigen tumor-afgeleide cellen.

De vorige nocturne was in een recordtijd volzet. Boek met andere woorden snel je tickets.

Weekdagen

volwassen
kinderen (4 tot 12 jaar)*
ouderen (+65)
student/leerling (+13)
Family Pass**
Extra kind Family Pass

€ 15,50
€ 12,50
€ 13,50
€ 13,50
€ 50,00
€ 12,50

Weekend + schoolvakanties

volwassen
kinderen (4 tot 12 jaar)*
ouderen (+65)
student/leerling (+13)
Family Pass**
Extra kind Family Pass

 17,50
€ 15,00
€ 16,00
€ 16,00
€ 60,00
€ 15,00

* Kinderen jonger dan 4 jaar gratis.
** Family Pass = 2 volwassen en 2 kinderen
De weekendtarieven zijn ook van toepassing tijdens de schoolvakanties.

 

Speciaal aanbod voor scholen en groepen vanaf 11 personen

Je kan ondanks de maatregelen om het coronavirus te bestrijden toch groepsbestellingen plaatsen voor de expo ‘Real Bodies’. Belangrijk is dat de leden van je groep binnen hetzelfde tijdslot met hun eigen bubbel bezoeken.

Neem contact op met ons voor vrijblijvend meer informatie en groepstarieven.

Telefonisch: +32 3 400 40 47
Via e-mail: groepen@sportpaleisgroep.be